Doorbraak voor coachende professionals

Reviews

5 maanden | 5 modules | 6 trainingsdagen | komende groep start okt 2018

Je bent coach en toe aan verdieping op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. Misschien sta je wel voor een belangrijke keuze. Het traject Doorbraak voor coachende professionals helpt jou om af te rekenen met het oude en plaats te maken voor het nieuwe. De weg is vrij om jezelf naar het volgende niveau te tillen.  Reacties van anderen over hun doorbraak

Doorbraak Facebookgroep

Voor wie

Voor coachende professionals die merken dat ‘iets’ hen tegenhoudt in wat ze doen. Je ervaart belemmeringen, blokkades, het stroomt niet zoals je graag wilt. Op een dieper niveau wordt de weg voor jou vrijgemaakt om geïnspireerd en met plezier datgene te manifesteren wat jij voor ogen hebt. Aandacht voor je verlangen, aanraken van je energie… het laat je ‘vliegen’ en brengt jouw proces in een stroomversnelling.

Het doorbraaktraject is bedoeld voor zelfstandig ondernemende coaches (zie hieronder) én voor coachende professionals binnen organisaties.

Coachende professionals binnen organisaties

Voor coachende managers, coaches on de job, intern coaches en andere professionals die coaching inzetten in hun werk. Managen wordt steeds complexer. En ook medewerkers vallen tegenwoordig van de ene in de andere uitdaging. Het gaat al heel lang niet meer om de inhoud, het gaat om het beste halen uit een individu en uit een team. En uit jezelf natuurlijk!

Wat is je verlangen? Wat zit je in de weg? Hoe kun je jouw impact vergroten?

Je wilt experimenteren met nieuwe stukken van jezelf. De verdieping opzoeken, je verlangen aankijken, goed in je autonomie en identiteit zitten.  Persoonlijk doorbreken. Zodat je (nog) steviger in je schoenen staat, verdieping aanbrengt in je coaching en meer bereikt bij degenen die je coacht.

Misschien ook ben je toe aan een nieuwe stap. Wil je bepaalde onderdelen binnen je werk anders doen. Je gaat doen wat bij jou past.

Zelfstandig ondernemende coaches

Het leven is één groot proces. Je rol als partner is een ontdekkingstocht, en ook je rol als kind, vader, moeder, leidinggevende, werknemer, enzovoort. Maar wat dacht je van de rol van de ondernemer? Go with the flow horen we vaak om ons heen, maar in de rol van ondernemer ervaart lang niet elke coach flow. Wij helpen je in jouw ontwikkeling als ondernemer.

Hoe gaat het met jouw coachbedrijf? Wat is je verlangen? Wat zit je in de weg?

De weg is vrij voor een grotere klantenstroom in jouw bedrijf, ook voor de júiste klanten, voor de weg die bij jou past én voor datgene wat jij wilt manifesteren.

Wat de doorbraak je brengt

 • Bewustzijn op je overtuigingen en blinde vlekken.
 • Lichamelijk bewustzijn.
 • En vooral ook: op een dieper niveau wordt de weg voor jou vrijgemaakt om geïnspireerd en met plezier te coachen en/of ondernemen.
 • Je maakt de beslissing(en) die jij nu nodig hebt en die je zullen helpen om te bereiken wat je voor ogen hebt.
 • Met jouw ontwikkeling en de tools die je krijgt aangereikt kun jij ook andere mensen nog beter begeleiden.

Trainers

Iet Mans – Iet zet Pijn, Weerstand en Angst om in Kracht, Inspiratie, Creativiteit, Passie en Plezier. Iet werkt onder meer voor de Baak, het Europees Instituut en zij is samen met Hilde Bolt eigenaar van het Instituut voor Lichaamstaal ‘De ALchemist’. Iet: “Door gebruik te maken van diverse methodes uit oosterse en westerse stromingen, leer ik je luisteren naar je lichaamssignalen. Door het doen van lichaamsgerichte interventies, ontstaat er verbinding met jezelf. En wat levert dat op? De regie over je eigen leven!”

Nienke Lokhorst – Nienke is praktisch, daadkrachtig, energiek, bevlogen en actiegericht. Nienke heeft aandacht voor je innerlijk proces (dat wat bij je past) en voor het focussen en manifesteren. Ze weet als geen ander – uit eigen ervaring en vanuit de vele gesprekken met de vele coaches die zij ontmoet – wat er nodig is om dat wat jij ten diepste wenst ook voor elkaar te krijgen. Nienke is de persoonlijk leider van haar eigen werk en privéleven, en weet jou daarin te inspireren. Waar Iet de diepte en het proces in gaat, zorgt Nienke voor de borging van het proces.

Iet Mans en Nienke Lokhorst - Doorbraak-traject voor coaches 2016
Nieuwe trainer!

Vanaf september 2017 zal Johan van Houten zich bij ons voegen. Johan neemt een onderdeel van module 4 voor zijn rekening en zal daarnaast als assistent trainer Iet ondersteunen bij haar werk.

Modules en trainingsdagen

Module 1

We werken met:

 • Hoofd-Hart-Buik Model
 • Verlangens en grootsheid

Trainer: Iet Mans en Johan van Houten

Module 2

Twee trainingsdagen, inclusief overnachting

We geven aandacht aan:

 • Werken en ondernemen vanuit je kern
 • Dat wat je tegenhoudt
 • Doorbreken van belemmeringen en blokkades
 • Ieder wordt persoonlijk op zijn of haar stuk bediend

Trainer: Iet Mans en Johan van Houten

Module 3

We werken met:

 • Leven en werken vanuit je kern, jouw krachtbron
 • Jouw eigen persoonlijke KrachtModellen®
 • Persoonlijke tools voor jouw next level
 • Concreet en meetbaar actieplan

Trainer: Nienke Lokhorst

Module 4

We werken met:

 • Persoonlijk leiderschap
 • Leiden – Volgen
 • Controle – Loslaten
 • Bewust kiezen

Trainer: Johan van Houten

Module 5

We geven aandacht aan:

 • Loslaten ongewenste automatismen
 • Verankeren
 • Vasthouden en loslaten

Trainer: Iet Mans

Tussentijds contact

Wat het traject extra krachtig maakt, is dat we 5 maanden lang contact houden onderling (met de gehele groep) in een besloten online groep. Dit ondersteunt jouw proces, je krijgt de nodige support. Eerdere reacties op de online groep:

Sharon: “Een fijne veilige omgeving waarin je je succes kan delen maar ook je gevoelens. Fijn is om dan weer warme feedback te ontvangen om weer verder te gaan of om daar te blijven in je proces waar je op dat moment bent.”

Nynke: “Ik ervaar de online groep als een veilige plek waar echt contact is ontstaan. Gelukkig is het een kleine groep want die grote heb ik niet zoveel mee. Dus absoluut ondersteunend!”

En verder: verdieping voor eigen coaching

Tijdens de trainingsdagen zet Iet Mans lichaamsgerichte en systemische tools in, die je ook in jouw eigen coaching kunt gebruiken. Zo breidt je dus meteen jouw eigen vakkennis uit en krijg je aanvullende methodieken mee, die je effectief kunt inzetten bij jouw eigen coachees.

Praktische zaken

 • De trainingsdagen vinden plaats op een prachtige plek in het bos in Driebergen: Aan ‘t Haagje
 • Trainingsdagen doorbraaktraject start oktober: 11 oktober, 15 en 16 november, 13 december, 24 januari, 7 maart
 • Alle trainingsdagen zijn van 10.00 tot 17.00 uur
 • Kosten van het traject: 1.695 euro, exclusief btw
 • Inclusief drankjes, 6 x lunch, 1 x diner en een overnachting

Voor zelfstandig ondernemers: De investering is op te voeren als zakelijke kosten. Gespreid betalen is mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Voor coachende professionals binnen organisaties: De meeste werkgevers vergoeden dit traject. Vraag naar jouw opleidingsbudget.

Aanmelden

 • Aanmelden kan door een mail te sturen naar nienke@coachloper.nl.
 • Je bent verzekerd van een plek nadat de (eerste) betaling is voldaan.
 • We werken met groepen van maximaal 12 personen.
 • Elk najaar start er een doorbraak-traject voor coachende professionals.

Jouw DOORBRAAK!

Om je een idee te geven wat dit traject je kan brengen volgen hier enkele reacties van het laatste traject:

“Ik heb het hele doorbraaktraject als heel bijzonder ervaren. Het heeft mij nieuwe inzichten gegeven en blokkades helpen opheffen. Ik heb nu het gevoel een nieuwe fase in te gaan en zie de komende ontwikkelingen met hernieuwd vertrouwen tegemoet. De open en warme sfeer die door jullie allebei gecreëerd is, maakte het groepsproces heel bijzonder en stelde ons in staat om in korte tijd een bijzondere band met elkaar op te bouwen. Ik vermoed dat de resultaten nog lang zullen door resoneren. Dank aan jullie allebei!”

Patricia Braat

“Het doorbraaktraject was voor mij een boeiend proces. Een proces dat in gang gezet is en niet stopt nu het traject is beëindigd. Vanuit het in kaart brengen van en inzicht krijgen in je verlangen via een stadium van twijfel, verwarring en angst naar een langzaam besef van trots, eigenwaarde en onoverwinnelijke liefde voor wie ik ben. Vooral de systemische oefeningen onder begeleiding van Iet hebben mij veel gebracht. Het luisteren naar en voelen van mijn lijf, hart en ziel heeft me weer terug gebracht in mijn kracht. Vanuit een rotsvast vertrouwen in en liefde voor mezelf kan ik mijn kwaliteiten en liefde inzetten voor anderen. Ik zou het traject aan iedereen aanraden die twijfels heeft over zijn/haar coach-/ondernemerschap. Het traject helpt je om stil te staan bij je verlangens, deze te onderzoeken, te voelen, te ervaren en brengt een onomkeerbaar proces op gang dat leidt tot nieuwe ontwikkelingen en groei. Dit allemaal dankzij de inspirerende, motiverende, kundige en liefdevolle begeleiding van Iet en Nienke. Dank je wel Nienke en Iet voor jullie geweldige inzet en liefdevolle ondersteuning.”

Ardo Ebbinge

Reacties van zelfstandige coaches

We vroegen de deelnemers van het eerste doorbraak-traject één week voordat we de afsluitende dag met elkaar gingen beleven wat het traject hen had opgeleverd. Enkele reacties:

 • Jacqueline: “Op 10 maart 2016 is mijn jaaromzet al hoger dan bijvoorbeeld jaaromzet van 2014 en 2015. Blij en bizar.”
 • Thea: “Mijn persoonlijk verlangen is duidelijk geworden en de stap daarnaartoe.”
 • Sigrid: “In 2 maanden een omzet van 30.000 euro gedraaid!!!”
 • Johan: “Ik heb 2 cliënten gekregen die een pakket hebben afgenomen. Dat was niet eerder gebeurd. Wow, dat voelde goed en vraagt naar meer.”
 • Ina: “Doorbraak… jazeker, het begint nu inderdaad echt te stromen. Ik ben weer gevraagd om te coachen.”
 • Angelique: “Wie had ooit kunnen bedenken wat dit doorbraak-traject voor mij zou gaan betekenen. Ik kwam met een vraag, maar die bleek later niet meer aan de orde. Ik ben voor mijzelf gaan staan, durf me nu echt uit te spreken. Angst en pijn heb ik losgelaten. Rust en vrijheid zijn daarvoor in de plaats gekomen. Ik ben Iet en Nienke, en ook de groep enorm dankbaar voor dit traject.”

Nog meer reacties van deelnemers …

Review Referentie Doorbraaktraject Angelique Cras
Review Referentie Doorbraaktraject Sigrid Jansen
Review Referentie Doorbraaktraject Johan van Houten
Review Referentie Doorbraaktraject Jacqueline Franssens
Review Referentie Doorbraaktraject Thea van Bodegraven
Review Referentie Doorbraaktraject Nicole Klip
Review Referentie Doorbraaktraject Nynke Rinzema
Review Referentie Doorbraaktraject Ina Sabanoglu
Review Referentie Doorbraaktraject Selma Haring
Review Referentie Doorbraaktraject Olga Baart