I believe…

 

… dat coaches voorlopers zijn op het gebied van communicatie, sociale omgang, talenten benutten, verbinding en respect. Ik vind het belangrijk hen een podium te bieden, hen te helpen met hun zichtbaarheid en vindbaarheid. Zodat zij nog veel meer mensen gaan bereiken dan nu het geval is. En ik geloof dat het daarvoor nodig is dat zij zich ontwikkelen in hun ondernemerschap en in ‘het zichtbaar zijn’: laten zien welke waarde zij toevoegen aan individuen, organisaties en de maatschappij in het algemeen. Vanuit die gedachte is de Professionaliseringsdag voor de ondernemende coach ontstaan. Een event voor coaches, counselors en therapeuten. Met als doel dat zij meer mensen gaan bereiken. Klanten.

 

Ik geloof dat wij daarmee bijdragen aan een Nederlandse en Belgische samenleving waarin meer ruimte is voor positieve communicatie, respect en verbinding met elkaar. De eerste Professionaliseringsdag (zie filmpje onderaan deze pagina voor een impressie) vond op 11 april 2014 plaats. Het was een groot succes. De positieve reacties en de mooie verbindingen die die dag zijn ontstaan, gaven me een gelukkig en dankbaar gevoel. Ze hebben mij doen besluiten om hier vervolg aan te geven… om het event uit te breiden, zodat er meer mooie (zakelijke) verbindingen mogen ontstaan en wij mogen bijdragen aan het benutten van Nederlands en Belgisch talent, aan positieve communicatie en aan respect naar elkaar toe.
Wil jij op de hoogte worden gehouden van de eerstvolgende Professionaliseringsdag? Van het programma dat er komt en de aantrekkelijke aanbieding die vroege beslissers in de eerste aanmeldweek krijgen? Schrijf je in:

Een gedachte over “I believe…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>