Het Grote Coach Netwerkevent

Ga hier naar de officiële landingspagina van Het Grote Coach Netwerkevent

De eerstvolgende editie vindt plaats op 24 en 25 maart 2017.

Coaching is het mooiste beroep van de wereld. Wij coaches maken het verschil in kwaliteit van leven én het verschil in de effectiviteit en impact van bedrijven en organisaties. Nog lang niet iedereen weet of onderkent dat. Dat gaat veranderen! Het is mijn ambitie dat Nederlanders het in 2020 normaal vinden om naar een coach te gaan, zoals ze ook naar de tandarts of kapper gaan. Wil jij daar ook aan bijdragen?

photoHet Grote Coach Netwerkevent is hét kennis- en netwerkevent van het jaar voor coaches en therapeuten. Met aandacht voor kwaliteit, mooie ontmoetingen, effectief netwerken, een verdieping van je leiderschap, coach-zijn en ondernemerschap! Als het aan mij ligt mag iedereen het effect van coaching ervaren en kennismaken met coach-experts! Ben jij dat? Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten. Samen maken we coaching de normaalste zaak van de wereld!

sig

Initiatiefnemer van Coachloper.

 

Voor wie

Het coachnetwerkevent staat garant voor een spetterend programma, waar loopbaan-, relatie-, gezins-, vitaliteits-, executive-, team-, organisatie-, kinder-, life en andere persoonlijke  ontwikkelingscoaches elkaar ontmoeten, elkaar versterken en met een schat aan kennis, inspiratie en energie hun weg vervolgen.

_Y9A5865

 

Enkele reacties op eerdere edities:

Hans

Sonja

Review Referentie Wendy-Kuilenburg-Bonneveld

Review Referentie Frank Lansbergen

Karin

Review Referentie Margreet Jonker

Review Referentie John Middelkamp

Review Referentie Lucy Groen

Review Referentie Marianne Roelofs