Overzicht Events voor Coaches

 

Doelstelling events

Coachloper organiseert verschillende events voor coaches en therapeuten. Elk met een eigen specifieke doelstelling én altijd met deze algemene doelen:

  • Gerichtheid op gezamenlijke bijdrage aan het coachimago, als collectief en als individu.
  • Ontmoeten gelijkgestemden met wie je kennis en ervaringen uitwisselt. Samen til je jouw coachingswerkzaamheden én je bedrijf naar een hoger plan.
  • Contact met ondernemersexperts die voorzien in inspiratie, motivatie, kennis, energie, actiegerichtheid en wat verder nodig is om JEZELF succesvol in te zetten in je onderneming.
  • Vertrekpunt is altijd vanuit jezelf. Wat past bij jou? Welke ondernemersstijl? Welke tools? Wie ben jij als ondernemer en hoe zet je dat succesvol in?
  • Met aandacht voor resultaat, meer mensen/organisaties die jij mag coachen.
  • Gezamenlijke focus op plezier en flow in onze coach-carrière.

Overzicht events

Het grote coachnetwerkevent

Doorbraaktraject

Sinds de oprichting van Coachloper, eind 2012, hebben we naast Het Grote Coach Netwerkevent en de Doorbraaktrajecten  voor coaches en therapeuten, meerdere acquisitietrainingen, businessworkshops en online marketing trainingen georganiseerd.

Op aanvraag en bij een minimaal aantal van 12 coachende professionals, kan Coachloper deze voor u verzorgen. Stuur een mail naar nienke@coachloper.nl voor informatie.

Op zoek naar individuele begeleiding van een ondernemers- of businesscoach? Coachloper heeft een groot netwerk en is expert in het vinden van coach die écht past bij u als persoon en bij de fase waarin u zit.

Een aanvraag doen? Vul dit formulier in.

 

De acquisitietraining was voor mij een waardevolle dag, qua inhoud én door het gevoel van verbinding en herkenning tussen de coaches. Nienke zorgt voor een warme groep door haar oprechte interesse in iedere deelnemer. We sloten af met een FOCUS opdracht, die mij de week erna het extra zetje gaf een stap te maken die ik anders door 'smoesjes' uit de weg was gegaan. De echte reden is bij mij onzekerheid: kan ik mijn expertise als Haptotherapeut en Eigenheid Coach wel online goed zichtbaar maken? Dankzij deze dag en de steun van Nienke heb ik de stap gemaakt om als 1ste Haptotherapeut te gaan experimenteren met pericope-uitzendingen. Ik heb op die uitzendingen al mooie reacties ontvangen.

Met deze training kan ik echt aan de slag, ik was even bang dat we vooraf lekker gemaakt zouden worden voor een training die je dan weer moet kopen. Maar dat was niet het geval, ik heb er echt veel geleerd en dat is fijn. Ik vind de theorie gecombineerd met de praktijk: rollenspellen echt helemaal top!! En ik vond de groepsgrootte ook goed, niet te groot. Ik heb mijn elevator pitch aangepast en deze geoefend tijdens aan etentje afgelopen vrijdag met mijn hoogsensitieve schoonzus en ik heb deze geoefend in mijn online copywriting cursus. Dus als ik nu een potentiële klant tegen het lijf loop, weet ik wat ik wil zeggen.

Selma Haring www.lovedelove.nl
Met enige tegenzin naar deze dag vertrokken omdat acquisitie eigenlijk niet is waar ik me mee wil bezig houden. De herkenning in een zaaltje vol coaches over dit punt was al heel prettig. Verrassend snel bracht de dag me echter leuke aanknopingspunten om meer in contact te komen met mijn doelgroep. Fijn dat er gewerkt wordt vanuit de gedachte dat acquisitie het beste werkt via een kanaal dat bij jou persoonlijk past. Dat kanaal denk ik nu gevonden te hebben, ik ben blij met het nieuwe denkproces dat door deze dag op gang is gebracht.

Acquisitie is voor mij net als voor veel andere ondernemers een zoektocht naar de juiste manier vinden die bij mij past. Om daar wat verder in te leren en scherper te kunnen kiezen, ben ik de training van Nienke en Ditta gaan volgen. Het programma was lekker praktisch en daar hou ik van. Nienke en Ditta raken mij met hun benaderingswijze door open en eerlijk ook hun eigen zoektocht te delen naast de grote vakkennis die zij hebben. Die combinatie is echt van waarde voor een training die blijft hangen. Het met andere coaches oefenen en in gesprek gaan, vond ik erg leerzaam. Het belangrijkste wat ik mij in deze training bewust ben geworden is dat ik het best ben in persoonlijke acquisitie. Alles via social media is ondersteunend daaraan, maar mijn plezier, energie en kracht zit in live aanwezig zijn bij ondernemers, leidinggevenden bij gemeenten etc. Door met elkaar krachtig uit te spreken wat we de volgende dag zouden gaan doen, ontstond een positieve energie en gingen we met frisse zin naar huis. Ik ga nu veel meer naar ondernemersverenigingen en op zoek naar de mogelijkheden voor een inloopspreekuur (goede tip van een collega coach daar) bij bedrijven of gemeenten.

Carolijn Roelofs www.coachable.nl
De acquisitietraining bij Coachloper met Nienke Lokhorst en Ditta van Vark heeft mij enorm geholpen. Het heeft mij het volgende opgeleverd: 1. Ik heb helder gekregen waar ik mijn doelgroep ontmoet. 2. Ddoor de brainstormsessie heb ik nieuwe kanalen ontdekt. 3. Ik heb besloten me te focussen op één of twee opeenvolgende kanalen die elkaar versterken. 4. Met behulp van het model Vertrouwen-Verdiensten-Vorm-Verkopen van Ditta heb ik mijn boodschap (pitch) aangescherpt en ik gebruik het model ook ter voorbereiding op de gesprekken. Anderhalve week na de training en mijn acties heb ik inmiddels een doorverwijzing naar twee personen waar ik mijn doelgroep ontmoet. Op deze manier vergroot ik mijn netwerk, mijn naamsbekendheid en kom ik steeds dichter bij mijn doelgroep. Hartelijk dank Nienke Lokhorst en Ditta van Vark voor de organisatie van deze trainingsdag!

Nicole Meijer www.dekeuzecoach.eu
Hoi Nienke. Complimenten voor het event van afgelopen vrijdag. Je hebt coachend Nederland kennis laten maken met een professioneel opgetuigde organisatie. Ik vond het zeer de moeite waard. In korte tijd interessante info gekregen en veel geleerd. Heel fijn. Boeiende nieuwe contacten opgedaan. En ik weet nu hoe ik mijn doelklant nog meer doelklant kan maken.

De kwaliteit van de onderwerpen was hoog, de sfeer goed en volop ruimte om te netwerken. Ik ging naar huis met concrete tips voor mijn online marketing en persoonlijke ontwikkeling. Kortom: volgende keer weer!

Marianne Roelofs www.marianneroelofs.nl
Wat ik supergoed vond was de professionaliteit van de sprekers. Zij hebben mij enorm geïnspireerd. Wat heeft deze dag mij gebracht? Een potentiële samenwerking met iemand uit de regio. Verkleining van mijn doelgroep (superniche). Ideeën voor PR en verbetering website en een vervolgafspraak voor inzetten PR. Verder heb ik ontdekt dat ik ondernemen niet alleen hoef te doen.

Wendy van Kuilenburg-Bonneveld www.bonneconsult.nl
Volgende keer graag meer van ditzelfde. Met name erg leuk die ‘geleide’ netwerkopdrachten. Die helpen mij als moeizame netwerker echt op weg, kan ik mezelf in blijven. Dank daarvoor! Verder: inspiratie, prikkeling van mijn eigen vaste ideeën en leuke open ontmoetingen.

Veel nieuwe contacten opgedaan. En ik ga meer ondernemerslef tonen. Vandaag was voor mij de bevestiging dat ik op de goede weg zit. Ook ga ik iets met video doen.

Als je wilt weten hoe je je zichtbaarheid als coach kunt verbeteren geeft Nienke goede en duidelijk hanteerbare inzichten. Deze dag heeft mij tot nadenken gezet over tarieven en product/dienstenaanbod.

Super verzorging qua ruimtes, drinken, lekkers en water. Deze dag heeft me verdieping gebracht. Genoeg om stappen verder te komen. Ik ga nog verder specificeren qua boodschap en klant.

Wil graag mijn dikke complimenten geven: vond het SUPER georganiseerd. Een event met een hoge kwaliteit aan sprekers. Dank daarvoor! Fijn, die herkenbaarheid van dingen waar veel meer coaches tegenaan blijken te lopen. Leuk om een hoop mensen live te treffen die ik van social media al ‘kende’. Daardoor was een uitgebreide kennismaking onnodig en ontstonden er gelijk vaak mooie en diepgaande gesprekken.

Sonja Broekhuizen www.sonjabroekhuizen.nl
Het was een topdag Nienke. Dank voor de zorgvuldige organisatie en gedreven presentatie. Voor mij een dag met inspiratie om mijn idee van mijn coachaanbod echt vorm te geven. Leuke contacten gelegd en het plan om bedrijfsfilmpjes te gaan maken.

Frank Lansbergen www.blijmetjewerk.nl
Een inzichtrijk traject dat veel beweging oplevert. Een aanrader als je het gevoel hebt vast te zitten en een duwtje in je rug nodig hebt. Extra fijn vond ik in een groep zitten met gelijkgestemden, zodat we ook nog eens steun aan elkaar hebben, zowel tijdens als na de trainingen.

Iet mans heeft mij bij mezelf gebracht en bij wat er nog in de weg stond om mijn verlangen te bereiken. Liefdevol en met respect voor wat er is. Werken met het lichaam en met opstellingen heeft mij geholpen om direct tot de kern te komen. Het waren mooie dagen en ook de betrokkenheid van Nienke en het samenspel met Iet was geweldig. Ik raad het iedereen aan die worstelt met het ondernemerschap.

Olga Baart www.frissewind.net
De twee Doorbraakdagen hebben de nodige impact en uitwerking op mij gehad. Voor het eerst ben ik niet meer bang om uit te spreken waar ik voor sta en er nu ook echt voor te gaan. De eerste stappen zijn al gezet. Iet en Nienke hebben met liefde, zorgvuldigheid en afstemming zorg gedragen voor een prettige en veilige omgeving, waarin ik de ruimte kreeg om naar mijn doorbraak toe te werken. Ik ben hen, maar ook mijn groep erg dankbaar dat ik dit in die twee dagen heb bereikt.

Angelique Cras www.3waycoaching.nl
Het heeft me vooral laten voelen en ervaren dat ik op mijn manier het ondernemerschap vorm kan geven en dat heeft rust gegeven, inspiratie en nieuwe inzichten/manieren van werken. Het voornaamste waarom ik hoge cijfers geef, is omdat ik weet en voel dat het klopt zo.

Selma Haring www.lovedelove.nl
Deze Doorbraakdag heeft me helderheid opgeleverd naar de toekomst toe: een 'beslisboom': wat kan er gebeuren en wat betekent dat voor me in termen van te ondernemen acties? Heel waardevol: ik DURF een andere weg in te slaan.

Ina Sabanoglu www.naar-essentie.nl
Het heeft mij geconfronteerd met het gegeven dat er nu geen redenen/smoesjes meer zijn om niet te gaan vlammen en volledig te geloven in de waarde die ik te bieden heb.

De doorbraakdagen hebben me werkelijk een doorbraak opgeleverd in mijn persoonlijk proces. Dit in de veiligheid en warmte van Nienke en Iet en de groep. Wil je ontdekken waarin je jezelf tegenhoudt om je praktijk neer te zetten en ben je bereid hierin een stap te zetten, dan zijn deze dagen absoluut een aanrader.

Thea van Bodegraven www.sterkineigenkracht.nl
De doorbraakdagen zijn fijn omdat je als 'peers' in een kleine en verbonden groep werkt en elkaar spiegelt en aanmoedigt. Het is zo mooi aanvullend om in dit soort groepjes wat dieper te gaan dan alleen in een netwerk zitten. Samen stappen zetten is super en schept een band voor hele lange tijd. Nienke is heel professioneel en het allerbelangrijkste bij Nienke: ze is heel zuiver en authentiek. Dus wat ze van daaruit doet is ook zuiver en heeft daarmee (voor mij) veel effect. Nienke heeft me 1-op-1 iets heel waardevols gegeven waardoor er beweging op gang is gekomen. Dus dat is wat ik als belangrijkste meeneem uit deze doorbraakdagen. Dank dank dank Nienke en Iet voor deze dagen.

Nynke Rinzema www.movente.nl
In dit traject hebben we intensief met een groep van 12 gewerkt om bij ieder een doorbraak in denken en zijn te bereiken, op systemisch niveau. In de tussentijd hielden we contact via besloten groep. Ik heb eindelijk echt keuzes gemaakt (kill your darlings die tijd en energie vreten) en dat heeft veel nieuwe coachopdrachten gebracht.

Jacqueline Franssens www.cultureatwork.nl
Sinds de allereerste doorbraakdag durf ik mijzelf te laten zien. Dat resulteerde in de drie weken daarna direct in de verkoop van 2 individuele coachtrajecten. Dat voelde heel goed, die had ik nog niet eerder verkocht. Het contact tijdens het traject is voor mij echt belangrijk geweest. Het helpt me om focus te houden, ik wil namelijk nog wel eens dwalen in de nieuwe ideeën die ik krijg. De combinatie van het persoonlijke, systemische en lichamelijke in dit traject vind ik erg sterk. Daar gaan jullie zeker meer coaches blij mee maken. Ik hoop dat jullie ook een jaartraining o.i.d. gaan creëren. Een soort van mastermind. Zo blijf je als coach/ondernemer in beweging en blijf je doorgroeien als persoon en bedrijf.

Johan van Houten www.eenanderedag.nl